В разгара на кампанията за прибиране на реколтата, утвърденият доставчик на висококачествени горива на едро „ЛУКОЙЛ-България“ се обръща с търговско предложение към потребителите и снабдителите от селскостопанския сектор – гъвкава система от отстъпки, улеснена поръчка и доставка на горива до обект или склад на клиента.

Новата търговска концепция, която компанията развива от началото на годината, дава повече възможности за пряк и равнопоставен достъп до качествени горива за малки и големи фирми. Прилаганата система от отстъпки позволява те да получат най-изгодното предложение според своите нужди, с пълни гаранции за обемите, качеството и времето на доставка. Системата за поръчки е организирана чрез автоматизирана електронна платформа, намираща се на адрес https://wholesale.lukoil.bg. Удобният интерфейс пести време, опростява документооборота за клиентите и им дава възможност да поръчат нужното им количество по всяко време и от всяко място.

За още по-голямо удобство, всеки клиент получава персонално обслужване от търговски представител на „Лукойл-България“, който да реагира веднага в онлайн режим на възникнали въпроси и да се грижи за точното и навременно изпълнение на поръчките.

Много фирми от отрасъла вече избраха „ЛУКОЙЛ-България“. Последвайте ги и вие! Свържете се с нашия офис през платформата, на e-mail [email protected] или на тел. +359 2 9174 109, за да получите своето персонално предложение, съобразено с вашите нужди.