31 октомври е идеалното време за призрачна декорация на двора

Хелоуин или Вси Светии - както искате, но този празник, пълен с магии и вълнения за децата, определено започва да се отбелязва и у нас. Тези, които обичат да украсяват градината си, могат да участват в добавянето на духове, черни котки, фенери, вещици, прилепи, паяци и други страшни елементи. Декорацията на двора за Хелоуин съперничи на вълнението, усещано по Коледа за мнозина, включително и за търсещите лакомства деца.
31 октомври е идеалното време за декорация на двора, когато времето е вече хладно, цветовете на природата се променят, а нощите са дълги и тъмни. Това са идеалните условия за създаване на призрачни или причудливи декорации.Така добавяте към атмосферата и вълнението на празника.

1. Тикви на верандата 

Три кръгли оранжеви тикви са красиво подредени и съчетани с астрите в дървеното каче. На дръжките им са възани панделки, като пеперудки - в черно на бели точки.
Въпреки че можете лесно да използвате друг цвят и шарка на панделките, не може да се отрече колко добре те допълват шаблонираните черни букви, изрисувани по тиквите. Въпреки че със сигурност можете да рисувате буквите на ръка, вероятно с акрилна боя или маркери, този декор за Хелоуин изглежда перфектен за всеки дом.

2. Многоцветен гирлянд и венец 

Този набор абсолютно опровергава схващането, че някои декорации са само за определени празници. Оранжевият, зеленият, лилавият и черният тюл са нанизани заедно и смачкани за обем, докато дрънкулки с лицето на страшен герой от филм са разпръснати навсякъде.

Венчето е по-плътно изплетено от гирлянда и обгражда най-големия образ на страшилището. Този комплект е идеален за всеки, който иска да излезе извън нормата.

3. Две в едно 

Тази декорация на вратата прилича на венец със своята заобленост. Но с малко тел, панделка и основни занаятчийски консумативи можете лесно да си направите своя собствена версия.

В случая е използвата дантела с уеб дизайн. Платът е от кръстосани нишки и вплетени паяци. Той е опънат върху кръгла телена основа, която симулира линиите на тиква. Проверете дали дантелата е опъната здраво.

На върха на основната конструкция има оранжево - черна панделка, завързана в сложен, красив възел.

4. Семейство в селски стил 

Най-голямата от трите стилизирани дървени тикви е най-груба, с обелена на места боя в комбинация от синьо, бяло, черно и сиво. Един лесен начин да постигнете този външен вид от небоядисано парче дърво е да го боядисате, след това да шлайфате или да надраскате боята, докато се постигне желаният ефект.

По-малките две тикви са съответно бяла и кафява - боята се нанася по-равномерно (оцветяването също е опция). Те са подходящи, за да допълнят по-голямата тиква, без да са прекалено съвпадащи.

5. Кутия за кафе и призраци от плат 

Понякога декорациите за Хелоуин могат да бъдат изработени от ежедневни битови предмети, които повечето хора имат около къщата си или в кошчето за рециклиране.

Тези очарователни висящи градински призраци са прости и бързи за конструиране. Металните кутии за кафе, черната и бялата боя и лентите от бял плат са основните елементи. Остават само четките и лепилото, за да закрепите лентите от плат от вътрешната страна на кутиите.

Тези призраци са боядисани в бяло. Когато слоят боя изсъхне, може да се нанесе черната боя на устата и очите и да се прикрепят ленти от плат с различна дължина. Остава само да окачите вашите духове с "невидим" ефект.

6. Декоративни бурканчета - свещници 

Независимо дали в дома ви има стъпала, тези буркани са забавно допълнение към декора на Хелоуин със свещи.

Можете да използвате всякакъв вид стъклен буркан, като тези, използвани за консервиране. Стъклото е за предпочитане пред пластмасата или други материали, в случай че се добавят истински свещи, тъй като топлината от пламъка може да разтопи някои материали.

След като имате бурканите, използвайте трайна боя или дори цветна лента, за да създадете различни дизайни. Забавна идея е да нарисувате призраци или дори черепи.Можете да създадете дори цяла колекция от страховити приятели. Този проект дава възможност за много креативност, като използвате оранжева и бяла боя или всякакви цветове, които изберете!

7. Очи в храсталака 

Тези гигантски втренчени очи са прекрасно допълнение към вашата растителност за декорацията на Хелоуин.
Хартиени чинии или балони, покрити с папие-маше, са най-добрата база за този проект. Тук виждаме, че ирисите са зелени, което е блестящо се съчетава с храста, в който са поставени. Възможен е всеки цвят на очите и дори можете да експериментирате с различни форми и видове!

Жилките на тези декоративни очни ябълки са подсилени от дебели линии, които създават усещане за спешност и придават на предметите по-реалистичен вид. Монтирането на очите е най-добре да се направи с канап.

8. Призрак на стълбите 

Някои декорации за Хелоуин са сладки и празнични, а други са наистина страховити. Тази фигура, която седи мълчаливо на стъпалата, определено попада във втората категория.

Рамка формира основата и тя е със смътно човешка форма. Светлината, излъчвана под тъмносиния саван, е със зелен цвят, създавайки зловещ и отвъден блясък.

Фигурата е върху телена основа или такава, направена от друг лек материал. Тази "украса" е отличен начин да изплашите съседите.