NEW HOLLAND проектира цялостна гама от рециклирани компоненти с услугата REMAN PARTS

Като алтернатива на оригинални резервни части, NEW HOLLAND проектира цялостна гама от рециклирани компоненти с услугата REMAN PARTS.

Reman е процес, при който преди това използваните части се разглобяват, анализират, възстановяват и тестват, за да отговарят на всички характеристики на един чисто нов компонент. Reman предлага и оптимална защита – с най-добрата гаранция в класа си. Това прави частите на New Holland Reman висококачествена, евтина алтернатива на оригиналните резервни части. С опцията за използване на Reman Parts земеделецът оптимизира времето и работата си, като избира лесно, достъпно и сигурно решение, за да намали неактивното време на своята машина.

Рециклираните резервни части се изработват от инженери, фокусирани да правят само върху това. Тяхната експертиза, както и най-новите технологии, вложени в процеса на рециклиране, гарантират един технически превъзходен продукт, който води до подобряване на производителността на машината, тъй като процесът на рециклиране е адаптиран към всички актуални спецификации на новите резервни части.

С използването на Reman Parts всеки показва социално отговорно поведение, като участва ефективно в прехода от от консуматорско поведение и насърчаване на потреблението към политика, свързана с удължаване на жизнения цикъл на продуктите. На практика това означава намаляване на отпадъците до минимум, чрез стимулиране на повторната употреба на стоките и увеличаване на количеството на рециклираните материали. С Reman фермерите избират рециклиран продукт, използващ повторно ценни природни ресурси и така се отнасят с грижа за опазване на околната среда.

Потърсете повече информация зa Reman Parts в официалния вносител на NEW HOLLAND за страната ИНТЕРАГРИ България. Специално за летния сезон, ИНТЕРАГРИ и NEW HOLLAND предлагат 42% по-изгодно предложение за фабрично рециклирани компресори за климатици на машини New Holland.