Националното сдружение на малките семейни ферми и преработватели прави анкета, насочена към земеделски производители от цялата страна, с цел събиране на реална информация за проект "Теоретични модели за развитие на дигиталното земеделие ДИАГРО", финансиран от Фонд научни изследвания, конкурс „Фундаментални научни изследвания – 2018“, Договор № КП-06-Н-26/10 от 18.12.2018 г., срок на изпълнение 18.12.2018 – 18.12.2021.

Националното сдружение на малките семейни ферми и преработватели (НСМСФП) има подписано споразумение за сътрудничество с Института по аграрна икономика - изпълнител на проекта и има за цел да подпомогне изпълнението му с провеждането на анкетно проучване между земеделските производители.

"Молбата ни към тези от вас, които са регистрирани като земеделски стопани, да ни подпомогнат в постигането на реални данни за нуждите, потребностите на всеки един от вас", казват от сдружението. "Надяваме се с предоставянето на данни от реални производители да успеем да подобрим качеството на проекта, а от там и на изводите и препоръките в бъдещи програмни документи". Анкетата отнема не повече от 15 минути, изпраща се на: [email protected]