Прочиства кръвоносните съдове и организма

Лимоните и чесънът са изключително богати на антиоксиданти. Лимонът унищожава ракови клетки и помага срещу тумори и кисти. Той успешно прочиства организма от токсини. Чесънът също се използва като защитно средство срещу рака и специално срещу рак на белите дробове.

Необходими продукти за 10 дози: 5 лимона, 30 обелени скилидки чесън, 1 л вода

Начин на приготвяне:

Лимоните се измиват и нарязват на малки парченца заедно с корите. Семките се отстраняват. Големите скилидки чесън се нарязват на по 2 или 3 части. Поставете продуктите в дълбока купа и ги смелете на каша или ги пасирайте с блендер. Сместа се залива с 1 литър студена вода. Слага се на котлона и се изчаква докато заври.

След първото завиране, тенджерата се сваля от котлона и се оставя отварата да изстине. Прецежда се през фина цедка или през марля. Излива се в стъклен буркан с винт и се съхранява в хладилника.

Начин на употреба:

Приема се преди хранене. На обяд и преди вечеря се изпива по 1 малка кафена чашка. Изчакайте 20-30 минути преди да приемате храна, за да може отварата да се усвои от организма и да подейства. След това се храните.

Приема се за период от 3 седмици. Всеки път, когато сместа свърши, се приготвя нова доза. След първите 20 дни се прави 8 дни почивка и отново се пие в продължение максимум на още 20 дни.

Този курс за прочистване на кръвта се прави веднъж годишно.

Отварата подобрява еластичността на кръвоносните съдове и кръвообращението като цяло. Действа добре и като природен антибиотик, антиоксидант и имуностимулатор.