Италианските трактори Landini са добре познати на българския пазар със своята надеждност, лесна поддръжка и достъпна цена. При своята най-висока 7-а серия, Landini въвежда модификацията ACTIVE, която включва пакет от подобрения, предназначени да улеснят работата на операторите. По този начин тракторите могат да се управляват лесно и правилно, дори от трактористи с малък опит.

В новата Active версия, която замества Dynamic версията, лостовете за управление са разположени на страничната конзола, вместо на подлакътника, монтиран на седалката. Освен това на мястото на електрическите клапани са монтирани механични клапани и има по-малко електронни функции като цяло, което прави трактора по-лесен за управление. Кабината е силно обезшумена и просторна, а сега - оборудвана и с премиум GPS навигация от Topcon с голям цветен тъчскрийн дисплей.

Тракторите Landini Active 7-а серия вече са по-достъпни като цена за земеделските производители, като са налице здравите двигатели FPT Tier 4 Final, както и новата роботизирана скоростна кутия Roboshift от престижния производител ZF, която има 30+15 предавки с превключване под товар и електро-хидравличен реверс.

Моделите на Landini 7-a серия покриват мощностния диапазон от 143 до 226 к.с., като акцент за пролетно-летния сезон на 2019-а от страна на официалния вносител за България - фирма Оптиком, е моделът Landini 7-160 Active.

Landini 7-160 Active - основни акценти:

- Двигател: 6 цилиндров, Tier 4 Final, мощност 165 к.с.,

- Скоростна кутия: 5 диапазонно роботизирано превключване, 30+15 предавки

- Навесна система: 9300 кг. товарен капацитет с електро-хидравлично управление; теглителен, позиционен и смесен контрол + плаващо положение

- Хидравлика: 88 л./мин с отворен център и 4 допълнителни хидроразпределители в задната част на трактора

- ВОМ: електро-хидравличен - 540/540E/1000/1000E

- Кабина: климатик, хладилна жабка, цифрово табло, въздушна седалка и др.

- Серво спирачка и автоматичен блокаж на предния мост

Сега фермерите имат възможност да се възползват от специалния пакет:

нов трактор Landini Active с 6-цилиндров двигател и мощност 165 к.с. на цена от 139 500 лв. с подарък премиум навигация TOPCON Х23:

Оптиком Ви очаква и на Бата Агро 2019 от 14 до 17 май, където на щанда и в действие на демо-полето ще видите отблизо Landini Active 7 заедно с останалите машини в продуктовата гама на Landini от 40 до 180 к.с.

Повече информация може да откриете и на www.opticom-bg.com