EIMA Agrimach India, международното изложение за селскостопански машини, оборудване и свързани с тях компоненти, се открива утре в кампуса на Университета за селскостопански науки в град Бангалор, щат Карнатака, Индия. Градът ще бъде витрина на селскостопанска механика до 3 март включително, с над 130 изложителя. По данни на FederUnacoma, 15 от тях са италиански производители на аграрна техника.

Организирано на всеки две години от Индийската федерация на търговско-промишлените палати FICCI и Италианската асоциация на производителите на селскостопанска техника FederUnacoma, тази година изложението отбелязва осмото си издание.

 От трактори за открити площи до напоителни системи, от компоненти до оборудване за растителна защита и машини за обработка на почвата - EIMA Agrimach предлага решения, които отговарят на нуждите от механизация. Още от първото си издание изложението се характеризира с комбинацията от статична експозиция и полеви тестове на машини, оценени от фермерите заради възможността да видят механичните средства в действие и да проверят техническите им характеристики.

През четирите дни на събитието - обясняват организаторите - са планирани множество задълбочени срещи, касаещи иновациите и устойчивостта в селското стопанство и агромеханиката. Технологичните иновации ще бъдат обсъдени и на важна конференция, посветена на публичните политики за обновяване на машинния парк на Индия. 

Програма на изложението
Програма на изложението