Massey Ferguson, световна марка на корпорацията AGCO, обявява пускането на пазара на новата си серия MF 9S, която включва шест модела с мощност от 285 к.с. до 425 к.с. Всички разполагат с иновативния дизайн Protect-U и носят повече мощност, комфорт, контрол и автоматизация в сектора. Проектирани да осигурят оптимална производителност, новите модели на MF 9S са оборудвани, както с прочутата трансмисия Dyna-VT като стандарт, така и се предлагат с множество нови функции за повишаване на продуктивността.

„MF 9S е новият флагман за директна, надеждна и свързана „Нова ера на тракторите" на Massey Ferguson, констатира Thierry Lhotte, вицепрезидент и управляващ директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия изток. „Нашето пътуване започна през месец юли 2020 г. с пускането на пазара на MF 8S. Този революционен трактор е резултат от седемгодишно интензивно проучване на клиенти по целия свят, вдъхновяващо разработването и на сериите - MF 5S, MF 6S и MF 7S, предназначени за фермери и от фермери," обяснява той.

Водещата гама трактори, която е първата с новото лого на MF, надгражда успеха на своя високоценен предшественик, добавя Jérôme Aubrion, маркетинг директор на Massey Ferguson за Европа и Близкия изток. „Освен че продължават да предоставят изключителна производителност и надеждност, тракторите MF 9S съчетават подобрено потребителско изживяване с иновативна технология, за да създадат истински универсален продукт," констатира Jérôme „Всички са оборудвани според изключителната спецификация на Massey Ferguson, която осигурява максимален комфорт, продуктивност и свързаност с MF Guide и MF Connect като стандарт. С пускането на пазара на MF 9S идват допълнителни нови опции, включително MF AutoTurn, AutoHeadland, TIM – управление на прикачното оборудване на трактора и централна система за помпане на гумите (CTIS)", обобщава той.

Предимства на MF 9S

• Богат избор от мощни трактори - шест нови модела, предлагащи максимална мощност от 285 к.с. до 425 к.с.

• Уникалният дизайн MF Protect-U предотвратява вибрациите, като същевременно подобрява видимостта и намалява нивата на шум в кабината до само 69dBa.

• Най-добра в класа видимост с помощта на нова, просторна кабина от 3,4 m³ с 6,6 m² остъклена площ, която се поддържа чиста от новата адаптирана чистачка, покриваща 72% от площта.

• По-висок комфорт и драстично намаляване на умората на оператора, заради новите вградени нива на опции за автоматизация, включително MF AutoTurn, AutoHeadland и TIM ISOBUS Tractor Implement Management.

• Възможност за намаляване на уплътняването и разхода на горивото с новата опция - централна система за помпане на гумите за всички модели, плюс богат избор от колела и гуми с диаметър до 2,18 м (VF 750/70R44)

• По-висока производителност и по-ниски експлоатационни разходи, благодарение на икономичния 8,4-литров, 6-цилиндров двигател AGCO Power с единично турбо, ясен контрол на емисиите - Stage V без необходимост от EGR клапан.

• Повишена ефективност, осигурена от лесната за използване, добре доказана безстепенна трансмисия Dyna-VT, монтирана като стандарт.

• Модерните, сложни приспособления се управляват с лекота от мощната, ефективна хидравлика с висок дебит и сензор за натоварване, предлагаща до 400 литра/мин при 1850 об./мин.

• По-голяма стабилност и сцепление, осигурени от 3,1 м. междуосие, което поддържа гъвкавост с радиус на завиване от 5,75 м. за отлична маневреност.

• Максимална работна гъвкавост, по-висока безопасност и по-голям полезен товар от отлично брутно тегло на превозното средство (GVW) до 16т. при 50км./ч. и брутно комбинирано тегло (GCW) до 50т. (в зависимост от пазара).

• MF By You - нова фабрична услуга, която позволява на собствениците да определят допълненията към техния трактор, така че да повишат неговата производителност, комфорт и гъвкавост.

За повече информация се свържете с най-близкия до вас регионален търговец на ВАРЕКС - https://shorturl.at/eqxQY, *7007