2023-а е специална година в историята на ИНТЕРАГРИ България, ексклузивен вносител на световни марки самоходна и прикачна техника New Holland, Kinze, Bednar и Brantner, водещ доставчик на интегрирани услуги за земеделието и строителството в страната. По случай 10-годишнината, календарът на компанията е изпълнен с поредица събития и новини, събрани на едно място в специално създаден юбилеен сайт: https://10.interagri.bg/

Сайтът съдържа полезна информация както за партньори, служители и клиенти на компанията, така и за медиите, които могат да намерият прес-съобщения, галерия със снимки и корпоративни видеа.

Едно от ключовите събития в календара на ИНТЕРАГРИ през 2023 г., събрало повече от 300 клиенти, партньори и служители на компанията се проведе в Държавна опера Стара Загора на 18 май. Гостите на тържеството имаха възможността да се насладят на едно уникално преживяване, белязано от истинска наслада за всички сетива със специално селектирано първокласно вино, коктейл и официална част, кулминация на което беше представление на операта в четири действия „Бохеми“ на Джакомо Пучини, състояла се на сцената специално за гостите на ИНТЕРАГРИ. Гостите на събитието имаха възможността да подкрепят малките талантливи художници от Училището по занаяти и изкуства „Димитър Екимов“, с. Русаля, чиито картини бяха изложени на търг. Информация за събитието ще намерите на юбилейния ни сайт. Гледайте видео.

Последвайте ИНТЕРАГРИ в социалните мрежи.