Изложението за месни продукти "Месомания" отвори врати днес. 1600 кв. м в зали 1 и 2 на изложбения център в София са превърнати във витрина на вкусни суджуци, салами, луканки, кюфтенца, кебапчета, филета, наденици по традиционни рецепти, защитени в Европейския съюз продукти и деликатеси, както и нови продукти по иновативни рецепти и технологии на производство. Организатор на форума е Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ).

„Щастливи сме, че за поредна година Асоциацията на месопреработвателите е тук, в Интер Експо Център и за поредна година организираме „Дни на българското месо“, каза председателят на АМБ Атанас Урджанов. 

В изложението тази година участват 58 фирми със самостоятелни щандове и 14 фирми с колективно участие, които представят постиженията на сектора и всички продукти и услуги, необходими за качествената обработка на месо. Всичко, което може да грабне интереса на професионалните посетители – търговци, дистрибутори, производители - е събрано на едно място, а за широката публика са осигурени множество дегустации, изненади и интересни събития в рамките на инициативата на АМБ - „Дни на българското месо“.