Остават няколко дни до началото на най-голямото селскостопанско изложение Бата Агро 2021, което ще се проведе от 01 до 05 юни на летище Стара Загора. Фирма Оптиком , един от водещите вносители на селскостопанска техника у нас, подготвя своето участие със заявката да покаже много нови машини и предложи специални ценови оферти по време на изложението.

Ето какво сподели Димитър Петров за това, което предстои:

Всички много се вълнуваме, че ще може да посрещнем нашите клиенти на живо след повече от година дистанция и ограничения. Живият контакт е много важен за нас и се радваме, че ще може отново да се видим, така да се каже, очи в очи с българските земеделци, с които да обсъдим състояниието на реколтата към момента, предизвикателствата пред които са изправени и техните нужди.

По повод нашия 30-годишен юбилей сме се постарали да подготвим изключително атрактивни оферти на голямото разнообразие от техника, което ще представим по време на изложението, и да покажем много нови технологии в областта на земеделието.

По време на Бата Агро ще изтеглим и печелившите от томболата, която провеждаме “30 години - 30 машини от Оптиком”

От фирма Оптиком са подготвили редица премиери, които земеделците ще могат да видят по време на изложението

Сред тях са: впечатляващият JCB FASTRAC 8330, покоряващ със своята мощ, бързина и максимален комфорт, новите товарачи JCB СЕРИЯ III, STAGE V, новата модификация на комбайн ROSTSELMASH TORUM 770, италианските трактори MCCORMICK X7.624 VT DRIVE и LANDINI REX 3-80 F, уникалната сеялка MONOSEM, 8 редова NXME, оборудвана със система за тор, предназначена за директна сеитба на редови култури и сеитба в тежки условия, както и ТОРОРАЗПРЪСКВАЧКА SULKY Х50+ ЕCONOV.

В специализиран сектор за прецизно земеделие посетителите ще имат възможност да получат професионална консултация за прецизните решения в земеделието на японския лидер Topcon, които стават все по-предпочитани от фермерите у нас.

От Оптиком напомнят, че остават още няколко дни, в които земеделците могат да се включат в Томболата за ценови премии на 30 избрани машини. Печелившите участници ще бъдат изтеглени и обявени по време на изложението.

Екипът на Оптиком ви очаква от 1-и до 5-и юни на летище Стара Загора, на щанд 3, сектор H.