Синя сряда, вместо Черен петък, организира "Оптиком" ООД на 16 декември в базата си в Стара Загора на Новозагорско шосе. Земеделците ще имат възможност да направят своя избор и да закупят нужната за стопанството им техника с отстъпка до 10% - за над повече от 50 машини.

Употребявани и OUTLET машини ще бъдат включени в Синята сряда. Всички те са сервизирани, обслужени и готови за работа, за което са се погрижили сервизните специалисти на фирма Оптиком.

“Това е още една възможност, която предоставяме на земеделските производители, да закупят нужната техника на добра цена. Всички машини са с доказан произход и с добро качество, подготвени от нашия екип. За нас е много важно да показваме реално и затвърждаме нашето мото да сме партньорът, който стои неотлъчно до своите клиенти. Разбира се, че спазваме всички противоепидемиологични мерки, така че да осигурим и максимална безопасност на фермерите, които ще ни посетят в този ден”, заяви Димитър Петров, оперативен директор на "Оптиком".

"Оптиком" ООД очаква новата инициативата да даде възможност на производителите да оборудват своите стопанства с качествена техника и въпреки усложнената обстановка, те да продължават да държат едно добро ниво на конкурентоспособност, което до голяма степен се определя и от обезпечеността със земеделска техника.

Допълнитела информация може да получите на 0 700 70 705.