През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и тихо. Минималните температури ще бъдат между 12 и 17 градуса. Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 27 и 32 градуса, предава БТА.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще бъде малко по-ниско от средното за септември.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра е около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

В четвъртък ще преобладава слънчево време с висока и средна облачност над Западна България. Вятърът ще бъде от североизток, предимно слаб. Температурите ще останат без съществена промяна. В петък, с преминаването на студен атмосферен фронт, от запад на изток ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на места, главно в Западна и Централна България, ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България - от север-североизток, ще се усили и с него ще нахлува хладен въздух. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са под 30 градуса.