Представители на CNH Industrial - производител на селскостопанска техника под марките Case IH и New Holland Agriculture, взеха участие в годишния международен семинар Agrotechnika-2020, който се проведе в началото на месеца. Те разказаха на студентите от Руския държавен селскостопански университет за най-новите технологични иновации, внедрени в селскостопанските машини на тези марки - трактори, комбайни и бали.

Събитието се организира ежегодно в навечерието на началото на полевата работа и традиционно събира голям брой студенти от най-големия специализиран университет в Русия и представители на индустриални компании.

Представителите на CNH Industrial говориха по темите за цифровизацията на селското стопанство и иновационните развития. Те представиха най-новите технически и технологични решения от Case IH и New Holland Agriculture в тази област. По-специално, разговаряха за внедряването на безпилотни технологии и прецизни селскостопански системи в тракторите Case IH Magnum, автоматичната система за регулиране AFS Harvest Command на новата серия комбайни Case IH Axial-Flow 250, както и ефективните технически решения, внедрени в новите балировачки New Holland.

В съвременните условия обучението на професионалисти за селскостопанската индустрия е немислимо без запознаване с текущите технологични тенденции в тази област. CNH Industrial, като един от най-големите производители на селскостопански машини и оборудване, подкрепя инициативи, насочени към повишаване на квалификацията на студенти от специализирани университети в открити лекции и семинари. Благодарение на това бъдещите фермери могат да получат по-подробна представа за професията и по-добре да се ориентират в собствените си перспективи за кариера.