Не забравяйте неговия багаж!

Ако пътувате с влак, ще ви бъдат от полза:

Ако използвате рулетка за разходка на домашния си любимец, ще е добре, ако допълнително вземете платнена каишка за във влака

Така че домашният любимец да не тича по цялата дължина на вагона. Той може да бъде вързан на къса каишка, например, когато отидете до тоалетната. Или през нощта, когато заспите.

Във влака със сигурност за вашия домашен любимец ще ви бъдат трябват одеяло и мокри кърпички

Тънкото одеяло ще ползвате за постилане върху спалното бельо, така че любимецът да лежи върху него. А с мокрите кърпички ще избърсвате лапите. Защото той ще ляга с вас. А дори и да спи на пода, поддържането на добра хигиена винаги е плюс.

Не забравяйте да вземете купа от която кучето е свикнало да се храни вкъщи. Когато храните своя любимец, можете да напълните купата с вода и да я поставите на пода на купето. Достъпът до водата трябва да бъде свободен.

И накрая, задължително вземете любимата му играчка

Както и някакво лакомство с ниско съдържание на мазнини, от което определено няма да има стомашно-чревни разстройства. И това, което не трябва да забравяте, е кучешката аптечка.

Не забравяйте освен "личния" багаж на кучето, да вземете достатъчно количество найлонови пликове и цяло руло с хартия. Ще ви потрябват!
Не забравяйте освен "личния" багаж на кучето, да вземете достатъчно количество найлонови пликове и цяло руло с хартия. Ще ви потрябват!