Продукти: 500 г пилешко филе, 300 г гъби (каквито имате под ръка), 70 г кашкавал, 3 суп. лъж. сметана за готвене, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: Нарежете гъбите на кубчета и ги запържете в растително масло, заедно с нарязан лук. Сол и черен пипер се прибавят на края.

Добавете настъргания кашкавал и сметаната. Разбъркайте.

Пилешкото филе се начуква внимателно. Посолете и поръсете с черен пипер.

В средата на всяка "пържола" поставете от гъбената плънка. Завийте внимателно на руло или оформете като сърма.

Ако е необходимо, фиксирайте с клечки за зъби. Всяко пакетче увийте във фолио, което предварително сте намазали с олио, за да не залепва месото.

Печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за 30 минути. Махнете фолиото и върнете във фурната за 5-10 минути, докато ястието ви придобие златист загар.