New Holland Agriculture пуска новия трактор от серията T8 GENESIS с Precision Land Management (PLM), интуитивна платформа за прецизно земеделие на New Holland. Тя е проектирана в Центъра за разработки на New Holland Agriculture, като предлага на клиентите ново интерактивно ниво на използване и управление на машините.

Новото поколение T8 GENESIS с PLM Intelligence може да се адаптира към уникалните нужди на всеки отделен фермер с функции, вариращи от разширена свързаност между оператори, превозни средства и търговци за подобряване на производителността и намаляване на времето на престой, с адаптивни контроли, подобрена видимост и комфорт.

За улеснение на своите клиенти и търговци, New Holland увеличи степента на интеграция на портала си MyNew Holland с различни онлайн ресурси. Обновеният портал и новото приложение MyNew Holland осигуряват денонощен достъп до поддръжка на услуги и информация, които ще помогнат на клиента да увеличи максимално производителността на оборудването си и да изпълни максимално ефективно извършваните селскостопански операции.

„Тракторът Genesis, известен в Европа като серия 70, беше пуснат преди повече от 25 години и това беше важна стъпка по посока на промяна на дизайна на трактора. Новият T8 GENESIS® с PLM Intelligence е още една крачка напред в дизайна на тракторите, проектиран за специфичния начин на работа на фермерите и базиран на задълбочени проучвания на мнението на нашите клиенти“, обяснява Шон Ленън, ръководител на отдел Трактори при продуктовия мениджмънт. „Той свързва интелигентно прикачната техника към офиса на фермата и с помощта на ISOBUS III създава предпоставка за по-ефективно използване както на трактора, така и на машината. Преработили сме кабината, спрямо мнението на нашите клиенти както в Европа, така и в други страни, за да създадем продуктивно и персонализирано операторско изживяване, с интуитивно управление от ново поколение, като новия подлакътник SideWinderTM Ultra и поддръжката на IntelliView 12."

Новият New Holland T8 GENESIS може да бъде намерен ексклузивно от Интерагри България, единственият официален вносител на New Holland за страната.