Част от стратегията за подобряване на клиентското преживяване в новите условия на дигитална трансформация, е създаването на виртуален щанд на Интерагри България. Така клиентите лесно, забавно и удобно, от мобилния си телефон, ще могат да разгледат земеделската техника от портфолиото на компанията в детайли отвътре и отвън, като се потопят в атмосферата и мащаба на най-голямото събитие за земеделие в България БАТА АГРО.

Виртуалната разходка на щанда на Интерагри е част от друг машабен проект за 360 панорама на изложението БАТА АГРО, видима и в Google Business View.

Виртуалното пространство на Интерагри е конструирано от 360-градусови панорамни кадри, сглобени в лесна навигация и с включена допълнителна информация за изложените експонати на щанда с марките от портфолиото на компанията: NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, BRANTNER, MACDON.

Виртуалният щанд на Интерагри на най-голямото изложение за земеделска техника и технологии в България БАТА АГРО 2022, може да бъде разгледан на сайта на компанията www.interagri.bg.