От години Интирагри се фокусира върху изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, с цел да добави стойност към продуктите и услугите от портфолиото на компанията. Водени от стратегията си, с новата предсезонна кампания за поръчка на комбайни New Holland Интерагри България предлага редица предимства на своите клиенти, като отговаря в максимална степен на нуждите на българския земеделец, така че да управлява един успешен, ефективен и рентабилен бизнес.

Спестявате до 70 000 лв.

С пакетните предимства на предложението от предсезонната кампания за поръчка на комбайни New Holland клиентите на Интерагри имат възможност да спестят до 70 000 лева, в зависимост от вида на машината, срока на финансиране, приложения годишен лихвен процент, пакета техническо обслужване и 3-годишната гаранция от New Holland, включени в офертата.

Уникално финансиране до 7 г.

В рамките на предсезонната кампания, само до 15 ноември, клиентите на ИНТЕРГАРИ могат да закупят комбайн New Holland на лизинг при специални и уникални за пазара условия на финансиране: 0% годишен лихвен процент за срок на финансиране до 4 години, 0,45% годишен лихвен процент за 5 години, 0,95% годишен лихвен процент от 6 до 7 години.

3-годишна гаранция от New Holland

В 3-те години гаранция се включват 1 година стандартна гаранция от New Holland плюс допълнителни 2 години, включващи услугите от „Пакет Задвижване“. С услугата клиентът на Интерагри получава гаранция, че машината е обслужена по предписанието на производителя, прегледана е и се поддържа в добро състояние, което гарантира безпроблемната й работа, като същевременно спестява на земеделеца средства за непредвидени гаранционни ремонти.

Включени технически обслужвания за 3 г. или 1800 моточаса

За да гарантира спокойствието на клиентите си, за всички предсезонни поръчки на комбайни New Holland, Интерагри предлага безплатно за клиента всички технически обслужвания за период от 3 години или 1800 моточаса, което настъпи по-рано, като това спестява на клиентите разходите за техническо обслужване за този период. Не на последно място, машините, обслужвани от оторизиран сервиз с оригинални резервни части, запазват по-висока остатъчна стойност при продажба.

Като единствен официален вносител на New Holland за страната, Интерагри България гарантира качествено продажбено и следпродажбено обслужване в собствената търговско-сервизна мрежа на територията на цялата страна, сертифицирана по програмата за качество на обслужване TOP PARTNER на New Holland.

За повече информация във връзка с предсезонната кампания за поръчка на комбайни можете да се обърнете към вашия регионален търговски представител www.interagri.bg или да се обадите на националния телефон на Интерагри България – 0700 46 666.