Инвестицията в навигация Topcon е решение, което се изплаща бързо и оптимизира работата на вашия трактор и прикачен инвентар. Така постигате отлична прецизност, спестявате разходи и получавате топ-качество в полето

Японските GPS системи за навигация и прецизно земеделие TOPCON са символ на ефективност и производителност за всички агротехнически операции в земеделието.

Характерно за електрониката, произведена в Япония - при GPS навигациите за трактори, е топ-качеството, което ще направи управлението и дългата работа в полето по-лека, както и ще допринесе за повече икономии на суровини и пълна картина на обработваемите площи.

Топ-навигация за оптимално изпълнение на задачите в земеделието

Topcon X25 е идеалната конзола за по-голямата част от нуждите на потребители на прецизно земеделие - предлагайки високо ниво на функционалност в компактен размер, без ограничения за местоположението му в кабината.

Оборудвана е с голям цветен тъч-скрийн LCD дисплей 8,4 инча, с LED подсветка, който е много лесен и интуитивен за работа, благодарение на интерфейс с икони по избор на потребителя. Най-съвременните мултитъч конзоли за управление, снабдени с най-нови технологии, осигуряват водеща в индустрията производителност и лекота на използване във всяка ферма, от всеки тип оператор - от начинаещ до експерт. Изключителният софтуер Topcon Horizon позволява на потребителя да контролира машината до нови нива на производителност и персонализира в мини-изгледи до четири текущи задачи, което подпомага интуитивността и лекотата на използване.

Дисплеят поддържа пълната функционалност за картографиране и обработка на данни и се отличава от други навигации на пазара с това, че е ярък и отлично четящ се на слънчева светлина.

Topcon X 25 предоставя възможност за избор между основен или разширен пакет с функции. Извършва експорт на граници, покритие и карти с почвеното състояние. Topcon X 25 предлага контрол на нормата на един продукт при основния пакет или променлива норма (VRC) на до 4 продукта при разширения пакет. Поддържа контрол на до 30 секции посредством (ASC) при разширения пакет и до 200 секции посредством ISOBUS.

100% надежден дистанционен сервиз и експресна поддръжка

Наскоро въведената програма за дистанционна поддръжка чрез софтуера Horizon дава възможност на техниците да вземат пълен контрол и да отстраняват проблемите от разстояние.

Оптиком предлага автоматично управление за всички марки трактори с GPS навигация Topcon X25 с 2 см. точност срещу 5500 лв вноска, изплащане на лизинг с 0% лихва и безплатна RTK корекция за периода на лизинга.

Заявете още сега на 0889 470 603 или получете професионална консултация в базите на Оптиком, официален вносител на японския лидер в уредите за прецизно земеделие Topcon.

0889 470 603, 0887 648 912

[email protected]

www.opticom-bg.com