Това е покривът на университета Таммасат в Банкок, един от най-старите в страната, и неотдавна бе превърнат в градски рай. Проектът е на местното студио за ландшафтна архитектура Landprocess и представлява най-голямата в Азия ферма на покрив.

Там се отглеждат 50 вида зеленчуци, ориз и други растения, като умишлено в процеса не се използват пестициди или други подобни препарати. Реколтата е около 20 тона годишно, които се използват в столовата на университета и стигат за приготвянето на около 80 000 порции. Има и обширни обществени пространства за отдих.

Терасовидната и каскадна структура на зеления покрив е заимствана от начина, по който се структурират оризовите полета в региона, но целта е и събиране на дъждовна вода. Тя постъпва в 4 резервоара, които имат капацитет да съхранят до 4 млн. литра.
В най-високата част на покрива-хълм има слънчеви батерии, с чиято помощ се произвеждат до 500 000 вата електроенергия. Тя се използва за захранване на водните помпи и на учебния корпус на университета.