Машина на месеца с неустоимо предложение от Оптиком е трактор McCormick X7.650. Само до края на месец ноември, той може да бъде закупен с подарък 4 корпусен обръщателен плуг Ovlac.

Димитър Петров, търговски директор на фирма Оптиком, сподели за промоцията и интереса към нея:

Отчитаме засилен интерес към стартиралата промоция, защото тази машина определено си заслужава и тя отговаря и на най-взискателните изисквания на стопаните. Друго нейно предимство е нейната универсалност, което я превръща в безценен помощник. Като добавим и подаръка този месец - четирикорпусен обръщателен плуг Ovlac ,офертата наистина става повече от привлекателна. Още от началото на кризата и усложнената обстановка в страната ние сме предприели политика да докажем, че сме партньорът до българския фермер и това не е случайно нашето мото. Всеки месец с машина на месеца даваме възможност на фермерите да продължат модернизацията и инвестициите в стопанствата, чрез нашите специални месечни предложения.

McCormick X7.650 - иновативен дизайн за върховен комфорт и производителност

Избирайки McCormick X7.650 това означава избор на модерна технология, безкомпромисна мощност и ненадмината надеждност.

McCormick X7.650 намалява разхода и емисиите и води до икономия от гориво

McCormick X7.650 ви гарантира сцепление, маневреност и комфорт на всички терени

Тракторът е оборудван с двигател Betapower Fuel Efficiency, с мощност от 165 к.с.. Той осигурява максимално сцепление, икономия на гориво и същевременно позволяват лесна и бърза поддръжка.

Хидравличната система на McCormick X7.650 е със „затворен център“ с помпа с променлив обем. Това означава, че помпата винаги доставя точно количеството масло, което системата изисква, като по този начин елиминира ненужните загуби на енергия. Системата захранва до 123 л./мин., което позволява едновременна работа на всички хидравлични функции.

Кабината на този трактор е с еластично окачване, което гарантира на оператора ненадминат комфорт. Регулиреума седалка с пневматично окачване и подлакътниците само допълват удобството при работа с трактора. Новото арматурно табло и джойстик за управление на функциите улесняват всички операции. Вътрешно огледало за обратно виждане и прозрачен покривен люк осигуряват допълнителна видимост при работа с челен товарач. Високоефективна отоплителна, вентилационна и климатична система поддържа желаната температура в кабината, независимо от атмосферните условия навън.

Само до края на месец ноември може да се възползвате от промоционалната оферта, за покупка на McCormick X7.650 на преференциална цена с подарък 4 корпусен обръщателен плуг Ovlac.

Повече информация, индивидуална оферта и консултация може да получите на 0700 70 705 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com