Италианските трактори Landini са добре познати на българския пазар със своята надеждност, лесна поддръжка и достъпна цена. Със специалното предложение от Оптиком за Машина на месец септември - тракторите Landini 7-160 стават още по-атрактивни.

Атрактивна е обаче не само цената, която до края на месеца ще бъде 139 900 лв., но и спецификацията на трактора с всички негови предимства, които фермерът получава за тази цена.

Landini 7-160 Active - основни акценти:

Двигател: 6 цилиндров, Tier 4 Final, мощност 165 к.с.

Шест цилиндровият двигатели FPT осигурява мощност от 165 конски сили. Той отговаря на стандарта за вредни емисии Stage4/Tier4 Final, използвайки системата за селективно каталитична редукция (SCR), комбинирана с дизелов окислителен катализатор (DOC), и постига нормите, без да се налага да използва филтър за твърди частици (NO DPF).

Новият FPT двигател, задвижващ Серия 7, е усъвършенстван, за да предложи на фермерите опростеност и функционалност, без да прави компромиси с производителността, надеждността, издържливостта и най-вече икономичността!

Скоростна кутия: 5 диапазонно роботизирано превключване, 30 +15 предавки

ZF ROBO-SIX пауършифт трансмисия с 6 предавки под товар и 5 диапазона, осигуряваща 30 предни и 15 задни предавки. Роботизирано превключване с диапазоните, съчетано с автоматичното превключване на пауършифт предавките. В допълнение на големия избор на предавки в работния теглителен диапазон, трансмисията има функцията ECO40, при която се постига скорост от 40км/ч при намалени обороти на двигателя.

Хидравлична система, проектирана с висок капацитет

Проектирана да бъде високо капацитивна, хидравличната система е изградена от високо-качествени компоненти и доставя на оператора пълен набор от функционалости. Хидравличната система е тип „затворен център“ с аксиално-бутална помпа. Това означава, че помпата винаги доставя необходимото количество дебит и никога няма загуби на празен ход. Помпата осигурява максимален дебит от 123 л/мин до навесната система и допълнителните разпределители.

Електро-хидравличен реверс за пълен контрол и бързина на работа

Електро-хидравличният реверс позволява на оператора да сменя посоката на движение, посредством реверсивния лост, разположен от лявата страна на волана, без да използва педала на съединителя. Според извършваната дейност, операторът може електронно да регулира „бързината“ на реверсиране. Освен от волана операторът може да сменя посоката на движение от мултифункционалния джойстик.

Пълен набор от автоматични функции

- Автоматично управление на преден и заден блокаж на диференциалите

- Автоматично управление на двата задвижващи моста

- Автоматично управление на ВОМ

- Автоматично превключване на предавките

Кабина - пълен комфорт и максимална видимост

Нова концепция на кабината, проектирана с отварящи се назад врати, осигуряваща максимална видимост във всички посоки, давайки на оператора пълна гледка, без да е нужно да сменя позицията си. Кабината е херметически затворена под налягане за поддържане на чистотата в нея, без прах. Високо-ефективна звукоизолационната система поддържа нивото на шума в кабината едва 70 dB за максимален комфорт на работа. Еластичното окачване на кабината я изолира от вибрациите на шасито, породени при преминаване по неравни терени и осигурява максимален комфорт и безопасност по време на движение.

За повече информация и изготвяне на оферта можете да се свържете с Оптиком ООД, официален вносител на тракторите Landini за България на национален номер 0 700 70 705 или да изпратите запитване на [email protected].