До 15 септември поръчайте с отстъпка оригинални резервни части и консумативи New Holland от ИНТЕРАГРИ България

Следвайки нуждите на своите клиенти, единственият официален вносител на NEW HOLLAND за страната, ИНТЕРАГРИ България предлага изгодна оферта за поръчка на резервни части и консумативи на трактори и комбайни NEW HOLLAND, така че да са във форма за предстоящите сезонни обработки, съобщават от компанията.

Всички знаем, че само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на вашите машини. Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на важните кампании.

Гарантирайте спокойствието си, като поръчате оригинални резервни части за трактори и комбайни New Holland с отстъпка само до 15 септември 2022 г.

Промоцията включва: поръчка на филтри, уплътнения, стъкла, съединители, стартери и алтернатори, спирачки, мостове, при 100% авансово плащане. Попитайте за вашата специална отстъпка нашите търговци на резервни части в страната, съветват от компанията.

Сега е моментът да запишете час за сервизен преглед и да се погрижите за формата на вашия трактор или комбайн, така че да бъдат в пълна изправност и да дадат най-доброто от себе си на полето през предстоящия сезон. Някои основни проверки на машината често се подценяват или се извършват в последния момент, без да се отделя достатъчно внимание на рисковете и щетите, които могат да възникнат. Сервизните техници на Интерагри България съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор или комбайн сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

Запазете час за преглед на вашата машина NEW HOLLAND на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри на територията на цялата страна, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части и консумативи за вашия трактор или комбайн New Holland.

Вижте повече информация за кампанията на сайта на ИНТЕРАГРИ.