Причината за сравнително блудкавия вкус на...

Причината за сравнително блудкавия вкус на плодовете на Муцу тази година са дъждовете, започнали от май и продължили до юли. Ябълките нямаха възможност да наберат захари. Сетне изведнаж започнаха високи температури, при които ябълките не растат. Могли сте да им помогнете чрез пръскане с листни торове Кристалон оранжев по време на растеж на плодовете и Кристалон кафяв за набиране на захар в началото и средата на узряване. Доза 40 гр/5-10 л вода.

тема от статия:

Как плододават ябълките

17.12.2019 в 19:33

Отговор:Ако почерняват, трудно ще ги спасите. Късните мразове са опасни за картофите. Ако са само оклюмали, опитайте бързо да ги подхраните с листен тор.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Само 10 малки островни държави в Тихия океан не са засегнати от световната пандемия от коронавируса. Това сочи обработката на резултатите на института "Джон Хопкинс" и "Ал Джазира", обработени от statista.com. Към 14 май нито един случай не е съобщен в Соломонови острови (население от 652 000 жители), Вануату (292 000), Самоа (196 000)

В пандемията от COVID-19 потреблението у нас се свива, като само при покупките на храна има ръст. Повечето хора са намалили броя на пазаруванията, но купуват повече наведнъж, но по списък. Това показва изследване на All Channels Group и Blue Point за навиците и поведението на потребителите. Консумацията на снаксове, чипсове

Новият обслужващ робот в кафене в южнокорейския град Теджън е любезен и бърз, докато плавно си проправя път към клиентите, информира Ройтерс. "Заповядайте вашия ройбос, бадемов чай лате, насладете му се. Още по-хубав е като го разбъркате", казва роботът, докато клиентка си взима напитката от поднос, монтиран на голям