Брой гледания89
Брой коментари0

Здравейте, моето име е Siti Aminah от Индонезия,...

Здравейте, моето име е Siti Aminah от Индонезия, моля, предлагам на всички тук да бъдат много внимателни, защото в интернет има толкова много фалшиви заемодатели, но те все още са истинските в фалшивата компания. Бях мамени от 4 различни заемодатели, загубих много пари, защото търсех заем от тяхната компания. Почти загинах по време на процеса, защото бях арестуван от хора заради дълг. Почти се отказах, докато не попитах съвет на приятел, който ме представи на първоначалния заемодател и много надеждна компания, която е майка Алисия Раду, която получи моя заем от 800 милиона рупии Индонезия за по-малко от 24 часа Без никакъв натиск и ниска лихва от 2%. Бях много изненадан, когато проверих банковата си сметка и открих, че сумата, която поисках, е прехвърлена по банковата ми сметка без никакво забавяне или разочарование, затова обещах, че ще споделя добрата новина, така че хората да могат лесно да получат заем без натиск от Майка Алисия Раду Искам да се довериш на майка Алиша Раду с цялото си сърце, защото тя е много полезна в моя живот и финансовия ми живот. Трябва да смятате, че сте много щастливи да имате възможността да прочетете това свидетелство днес. Така че, ако имате нужда от заем, свържете се с майка Алиша Раду по имейл: (aliciaradu260@gmail.com) Можете също така да се свържете с мен чрез моя имейл: (sitiaminah6749@gmail.com), ако имате нужда от информация за това как съм получил заема от майка Алисия Раду, вие сте много свободни да се свържете с мен и аз с удоволствие ще ви отговоря, защото можете да помогнете други, след като сте получили заема.

тема от статия:

Агробизнесът търси спешни кредити

27.01.2019 в 13:36

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За първи път на кино-литературния фестивал има конкурс и за късометражен филм 55 филма ще бъдат прожектирани в 5-ото издание на международния кино-литературен фестивал Cinelibri от 5 до 20 октомври. Откриването на фестивала ще бъде на 5 октомври в зала 1 на НДК от 19 часа с историческия трилър на Роман Полански “Офицер и шпионин”

Травмата на голмайстора на “Левски” за миналия сезон Станислав Костов е сериозна и поставя в шах няколко медицински светила, които не могат да конкретизират какъв точно е проблемът. Това стана ясно от изказване на старши треньора на “сините” Петър Хубчев след победата с 2:0 над “Славия” на стадиона в “Овча купел”

Димитър Бербатов изрече на глас онова, което знаехме, но както той не искаше да каже, така и ние не искахме да чуем. Да, това е официалният край на една епоха в българския футбол. Епоха от световно значение. Точно 9 години след знаменитият си хеттрик за “Манчестър Юнайтед” срещу “Ливърпул” легендарният №9 обяви оттеглянето си от футбола