Брой гледания91
Брой коментари0

Искате ли да продадете бъбреците си? Търсите ли...

Искате ли да продадете бъбреците си? Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансово прекъсване и не знаете какво да правите? след това се свържете с нас днес чрез dr.louisclinic@gmail.com и ние ще ви предложим добра сума за Вашата бъбрека, защото спешно се нуждаем от бъбрек в нашата клиника или се обадете на 918704214690 или dr.louisclinic@gmail.com Цена: $ 450,000usd

тема от статия:

Агробизнесът търси спешни кредити

08.01.2019 в 12:03

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 81-годишна възраст почина легендарната треньорка по художествена гимнастика Емилия Бонева. Тъжната вест съобщи синът ѝ Любомир, цитиран от сайта на Българската федерация по художествена гимнастика. Емилия Бонева е дългогодишен треньор в школата на "Славия", а през 1982 година започва работа в Испания.

Вчера Джок Полфрийман напусна предсрочно софийския затвор. Там австралиецът излежаваше 20-годишна присъда за убийството на студента Андрей Монов през 2007 г. Това стана възможно благодарение на решението на Софийския апелативен съд. Последва остра политическа реакция, а бащата на убитото момче – Христо Монов, каза, че съдът се е опозорил.

Риалити звездата Ким Кардашиян публикува селфи без грим, което показва ефектите на псориазиса. Снимката й беше публикувана в акаунта в Poosh Instagram (проект за красота и здраве, стартиран от сестрата на Ким - Кортни Кардашиян). Снимката показва червени петна по бузите, брадичката и челото на 38-годишна знаменитост.