Брой гледания128
Брой коментари0

Много радостно е ,че ветеринарни лекари - с...

Много радостно е ,че ветеринарни лекари - с дисертационни трудове, проявяват интерес и споделят природни терапии. Все повече не конвенкционалните терапии ще бъдат необходими на нашата българска ветеринарна медицина. Време е постояният ми призив и предложения - с проекти за програми и проект за нередба - да има образование по неконвенкционални терапии в българската ветеринарна медицина и пълна регулация по тях да се чуе и осъществи! С уважение - д.в.м., д- Красимира Кръстева , автор на осем издадени книги , 3 - в област ветер.медиц регулации имениджмънт, държавна и частна ветер.медицина и обществено здраве, етика и деонтолгия, история и 4 издадени книги в област неконвенкционални терапии за предст.на лозайниковия свят, а и на н.доклади, лекции в тези области представяни пред ветер.медиц.и медиц, др.аудитории у нас и в др.страни от ЕС.

тема от статия:

Зоофитотерапия с нар

14.11.2018 в 11:04

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Известната американска певица и актриса Дженифър Лопес закри ревюто на Версаче на Седмицата на модата в Милано, като дефилира в осъвременена версия на нейната култова рокля от джунглата, предадоха световните агенции. Асошиейтед прес припомня, че с този тоалет, дело на италианския моден бранд, Лопес се появи на церемонията по раздаването на

Стивън Кинг - майсторът на хоръра, човекът, който не просто пише книги, а създава светове, днес навършва 72 години, предава dir.bg. Съвсем скоро пък по кината излезе филмът "То: Част втора", който се радва на огромен зрителски интерес и "възкреси" едно от най-ужасните чудовища, създавани от писателя в едноименния му роман "То".

Съмнителни са данни, които казват “Кандидатът Х печели, а Y губи” и са анкетирани под 1000 души. Също - ако са от телефонна анкета, или са правени в момент, когато няма формирани солидни електорални нагласи Зададат ли се избори, започват да прехвърчат данни от социологически сондажи далече преди кампанията.