Брой гледания342
Брой коментари0

Всички закони се правят за да се облагодетелстват...

Всички закони се правят за да се облагодетелстват тези дето са получавали високи заплати, а НЕ СЕ ГЛЕДА КОЙ КОЛКО ПАРИ Е ВНЕСЪЛ ЛИЧНО ЗА ПЕНСИЯ И КОЛКО ГОДИНИ ГИ Е ВНАСЯЛ. МОЖЕ ДА СЕ Е ОСИГУРЯВАЛ ЗА МАЛКО ПАРИ НО ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГОДИНИНИ, БИ СЛЕДВАЛО ДА ПОЛУЧАВА ДВОЙНО ПО ГОЛЯМА ПЕНСИЯ. На всякъде по света колкото имаш толкова получаваш, а като почине някой сумата която е останала се изплаща на наследниците. Ако държавата го е осигурявала, това значи че всички ние сме го осигурявали и сега не следва да го спонсорираме отново.

тема от статия:

Петков: Ако стане таванът 1200 лв., 2/3 от пенсионерите ще получат действителните си пенсии

05.11.2018 в 09:52

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2020”
Отговор:По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Колкото до вкусовите качества на ябълките, независимо от сорта, те зависят от климатичните условия през...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Двама български национали по волейбол попаднаха в идеалния отбор на 5-ия кръг в едно от най-силните европейски първенства - руската Суперлига. Той е съставен от изданието business-gazeta.ru. 37-годишният Теодор Салпаров заслужи признанието още за първия мач след завръщането си в “Газпром-Югра”, за който игра през сезон 2005/2006.

4-ма българи ще лежат по 1 г. в затвора, работниците от чужбина - с условни присъди. Босът още се издирва заедно с дясната си ръка Ивайло Костурски 4-ма души от бандата за производство на нелегални цигари на Антон Арабаджиев ще влизат в затвора за година и два месеца, а други 8 ще бъдат наказани условно

Много добре карате, похвали шофьорските умения на премиера посланичката на САЩ Херо Мустафа стана поредният известен пътник от първата седалка до Бойко Борисов. Премиерът лично закара с джипа американската посланичка на проверка на обекта за междусистемната газова връзка с Гърция. “Херо, тук съм возил Антонио Таяни, Доналд Туск, Дейвид Камерън”