Брой гледания127
Брой коментари0

Имате ли нужда от бърз заем, за да решите...

Имате ли нужда от бърз заем, за да решите финансовите си проблеми и да управлявате бизнес? Вземете своя заем от 3000 до 150 000 000 в следната валута ($), (€) и (?) за кредити, тук предлагаме всички видове заеми. Инвестиционни заеми, лични заеми, заеми за недвижими имоти. Ние можем да помогнем на вашия бизнес или проект с нисък процент на лихвения процент от 2%. Ако се интересувате от получаване на заем, моля свържете се с нас за повече информация E-mail: 1stms.creditunion@gmail.com

тема от статия:

Управление на хранителните вещества в пасища

15.10.2018 в 05:03

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Така ще им дадем средства да финансират развитието си, казва вицепремиерът Има общини, които дори не могат да си назначат главен архитект Служители посрещнаха реформата с “Така е било, така ще бъде. Тези какво си мислят?” - Г-н Дончев, не ви ли шокираха резултатите от проверката на тайните клиенти в администрацията?

Ком-Емине е легенда. Най-елитният планински маршрут в България. Финал на трансевропейския пешеходен маршрут Е3. Мечтата на всеки планинар. Обаче е малко дълго. И сложно. Защото линейно е 21 дни. Първо, трябва да можеш да ходиш 21 дни без прекъсване. Второ, трябва да ги имаш тия 21 дни. Аз не съм във физическа форма да вървя толкова без почивка.

Хотели и ресторанти обаче са с 5,4% по-скъпи, отколкото миналата година През юни за втори пореден месец цените на стоките и услугите в България падат. Дефлацията е 0,6% на месечна база, а на годишна за първи път от много време пада под 3% и е 2,8%, показват данните на НСИ. Средногодишната - от юли 2018 г. до юни 2019-а, е 3,3%.