Брой гледания165
Брой коментари0

Рецептата е горе доло вярна, но има доста глупости...

Рецептата е горе доло вярна, но има доста глупости в нея. Не се слага 2-3 килограма анасон, а се смята по грам на градус. Иначе правим горе доло анаснова ракия, или по-скоро пълен боклук. И при втората дестилация, спираме ракията, когато общия градус е 55, а не около или преди това и да разреждаме с вода. Нали, като разредим с вода и ракията ще побилее, защото е с анасон.... това за разреждането са абсолютни глупости. Нищо лично спрямо автора, но моля ви проверявайте информацията, преди да я качвате тук -там. Ако някой прави за първи път и следва тази рецепта, ще похаби много материал за няма нищо. Всичко добро и със здраве.

тема от статия:

Технология за анасонлийка

27.09.2018 в 23:01

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Прочутият италиански дизайнер Джорджо Армани посвети своята колекция пролет/лято 2020 г. на природата на Седмицата на модата в Милано, предава Ройтерс, цитирана от БТА. Осемдесет и пет годишният моделиер, наричан "Крал Джорджо" от своите сънародници, заложи на земни цветове и на флорални мотиви в своите модели.

"Независимостта успява, защото царят и правителството действат в синхрон с целокупния български народ. Уроците от историята, родолюбието, свободата духом и вярата - това са тези здравини, които са ни нужни, за да вървим напред. И ако отворим сърцето и съзнанието си, ще усетим, че ги имаме, че те са пред нас.

Продължават опитите за безопасното извеждане на психичноболния мъж, който вчера се барикадира в дома си в кв. "Овча купел", съобщиха от МВР. Вчера в ранния следобед в Бърза помощ бил получен сигнал за буйстващ 57-годишен мъж. По-късно той се барикадирал в апартамента си. Веднага на място пристигнали екипи на СДВР, които обезопасили периметъра,