Брой гледания175
Брой коментари0

Рецептата е горе доло вярна, но има доста глупости...

Рецептата е горе доло вярна, но има доста глупости в нея. Не се слага 2-3 килограма анасон, а се смята по грам на градус. Иначе правим горе доло анаснова ракия, или по-скоро пълен боклук. И при втората дестилация, спираме ракията, когато общия градус е 55, а не около или преди това и да разреждаме с вода. Нали, като разредим с вода и ракията ще побилее, защото е с анасон.... това за разреждането са абсолютни глупости. Нищо лично спрямо автора, но моля ви проверявайте информацията, преди да я качвате тук -там. Ако някой прави за първи път и следва тази рецепта, ще похаби много материал за няма нищо. Всичко добро и със здраве.

тема от статия:

Технология за анасонлийка

27.09.2018 в 23:01

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2020”
Отговор:По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Колкото до вкусовите качества на ябълките, независимо от сорта, те зависят от климатичните условия през...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Десетки близки и приятели на Павел Васев се събраха в Народния театър, за да го изпратят в последния му земен път. Сред присъстващите бяха редица известни актьори  и музиканти като Георги Мамалев, Йорданка Христова, Владо Пенев, Стоян Алексиев и други. Известният български режисьор и директор на едни от най-големите театри

Чуждестранните студенти отбелязаха Деня на отворените врати в централата на Институт Конфуций на 8 ноември в Пекин. В събитието се включиха представители на дипломатически мисии и служители на културни институции от 30 държави. До 2018 г. са открити 548 Института Конфуций и 1 193 класни стаи в 158 държави и региона

Новият кмет на Созопол Тихомир Янакиев е поискал от Агенцията за държавна финансова инспекция спешен финансов одит на една от най-атрактивните морски общини за 10 години назад заради тежкото финансово състояние, в което е изпаднала. Ревизията трябва да провери дали законосъобразно са се изразходвали публичните средства