Брой гледания138
Брой коментари0

Пенсиите след 2000г. следва да нямат таван. Крайно...

Пенсиите след 2000г. следва да нямат таван. Крайно несправедливо е за новите без таван , а старите с таван. Досега сме ощетени с хиляди наши пари, които сме си ги заработели. За мен решението е ако има таван , то той да бъде 50% от максималния осигурителет доход, а новите пенсии да се изчисляват от 2000г. Самата формолировка тавана остава за старите , а новите са без таван е толкова глупава, нагла и те кара да си мислиш, че живееш в глупав свят и самия ти си глупак, че търпиш такава формолировка. Въпреки това считам , че това правителство е най доброто за България.

тема от статия:

Сменят формулата за пенсиите, за да няма твърде големи

27.09.2018 в 14:08

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За първи път на кино-литературния фестивал има конкурс и за късометражен филм 55 филма ще бъдат прожектирани в 5-ото издание на международния кино-литературен фестивал Cinelibri от 5 до 20 октомври. Откриването на фестивала ще бъде на 5 октомври в зала 1 на НДК от 19 часа с историческия трилър на Роман Полански “Офицер и шпионин”

Травмата на голмайстора на “Левски” за миналия сезон Станислав Костов е сериозна и поставя в шах няколко медицински светила, които не могат да конкретизират какъв точно е проблемът. Това стана ясно от изказване на старши треньора на “сините” Петър Хубчев след победата с 2:0 над “Славия” на стадиона в “Овча купел”

Димитър Бербатов изрече на глас онова, което знаехме, но както той не искаше да каже, така и ние не искахме да чуем. Да, това е официалният край на една епоха в българския футбол. Епоха от световно значение. Точно 9 години след знаменитият си хеттрик за “Манчестър Юнайтед” срещу “Ливърпул” легендарният №9 обяви оттеглянето си от футбола