Брой гледания188
Брой коментари0

Малко объркано сам написал пъреия текст, уточнявам...

Малко объркано сам написал пъреия текст, уточнявам 3 до 4 седмици температура 18-26 и източваш, 3 до 4 седмици тиха ферментация и избистряне 12-18 градуса и пак източваш за да нямаш кал, ботилирваш когато най много ти харесва вкуса на виното, ако е останало :))

тема от статия:

Трудна ферментация при виното - защо?

24.09.2018 в 07:28

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2020”
Отговор:По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Колкото до вкусовите качества на ябълките, независимо от сорта, те зависят от климатичните условия през...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Оставка няма да подавам. Неприятностите в БСП са вследствие на промяната, която започнахме преди 3 години. Промяната, която ограничи мандатите на народните представители. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на "Здравей България" по Нова тв. Тя разказа, че в алтернативния доклад, представен на Пленума

Двама мъже са загинали при пътно-транспортно произшествие на автомагистрала "Хемус", информират от Областната дирекция на полицията във Варна. Около 01:30 часа тази нощ на АМ "Хемус" в посока Варна, малко след ПВ Слънчево, е възникналa катастрофа. По неизяснени към момента причини водачът на "Мерцедес" (51 г

Паметна плоча на дома, в който е живяла Гена Димитрова в четвърти район във Виена, ще бъде открита на 14 декември от българския посланик в Австрия Иван Сираков. Заедно с това ще бъде представен и документалният филм портрет “Обич за Гена” на Димитър Сотиров. Оператор и продуцент е Милена Стойкова, доведената дъщеря на певицата