Брой гледания228
Брой коментари0

Ако захарносста е между 22-24 и ферментациата е...

Ако захарносста е между 22-24 и ферментациата е започнала , обикножено до 3 дни трябва да започне , просто постави капаците отгоре без да ги завиваш или притискаш, рабърквай веднъж дневно минимум първите 10 дни, и поддържай температура от 18 до 26, след три четири седмици източи виното тихата ферментация може да мине и при пониска температура 12-18 , след още три четири седмици би трябва да е готово за пиене, при мен тази технология дава много добри резултати

тема от статия:

Трудна ферментация при виното - защо?

24.09.2018 в 05:09

Отговор:На някои от директните сортове листата също стават червени, но мноо често е от климатични промени и дефицит или излишък на елементи.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кубрат Пулев е трябвало да притежава работна виза – или О-1 за спортен талант или Р-1 за атлети, признати в цял свят. Това обясни имиграционният адвокат Кристина Крилчев, която практикува в Лас Вегас. Пулев обаче имал В-1/В-2 – туристическа или бизнес виза, която източници на BG VOICE казаха, че получил през 2015 г

Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж, след като бе набеден за шурей на министър-председателя, пише "България Днес". Приписваната любовна афера на Бойко с манекенката Борислава Йовчева отново излезе на преден план след разследване на иcпaнcкия вecтник

Днес състав на Варнеският Апелативен съд уважи искането на Варненската Окръжна прокуратура и промени постановената от Окръжния съд мярка на Невена Йорданова "домашен арест", като я върна отново зад решетките. Основният мотив на втората инстанция днес беше, че обвинената в присвояване на над 1 милион лева от варненска банка жена, ако е извън ареста