Брой гледания188
Брой коментари0

Ако захарносста е между 22-24 и ферментациата е...

Ако захарносста е между 22-24 и ферментациата е започнала , обикножено до 3 дни трябва да започне , просто постави капаците отгоре без да ги завиваш или притискаш, рабърквай веднъж дневно минимум първите 10 дни, и поддържай температура от 18 до 26, след три четири седмици източи виното тихата ферментация може да мине и при пониска температура 12-18 , след още три четири седмици би трябва да е готово за пиене, при мен тази технология дава много добри резултати

тема от статия:

Трудна ферментация при виното - защо?

24.09.2018 в 05:09

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2020”
Отговор:По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Колкото до вкусовите качества на ябълките, независимо от сорта, те зависят от климатичните условия през...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

16 наркодилъри, които гравитират около Стефан Бонев-Сако, са задържани в понеделник. При акцията на спецпрокуратурата и ГДБОП са били ударени складовете на групата. Намерени са 240 хил. лв. и 10 кг дрога. Част от арестуваните са били заловени в момент на сделка, съобщи говорителят на спецпрокуратурата Сийка Милева

Водещата компания в космическата индустрия на Украйна „Южное“ в рамките на авиошоуто в Дубай представи концептуален проект за серия луноходи, съобщава РИА Новости. Те ще бъдат използвани за търсене на полезни изкопаеми и ще представляват първата стъпка към изграждането на лунен град, съобщава уебсайтът на компанията

l На входа на града с една от най-високите безработици - върху бившия циментов комбинат, е трябвало да се изгради ново производство за кабели за автомобилната индустрия l Чуждият инвеститор има намерение да направи почтен търг и да избере най-добрия строител, но българинът Филип Пашов купува тайно площадката, за да осуети и спечели състезанието