Брой гледания368
Брой коментари0

Искате ли да купите Бъбрек или искате да го...

Искате ли да купите Бъбрек или искате да го продадете бъбрек? Вие ли сте търсейки възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансови сътресения и не знаете какво да направите направете, след това се свържете с нас днес и ще ви предложим добро сума пари 500 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се доктор Макферсън съм а Нефролог в МАКФЕРСНА КЛИНИКА. Нашата клиника е специализирана в бъбречна хирургия и ние също се занимаваме с купуване и трансплантация на бъбреци с живак съответния донор. Ние се намираме в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Индия Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл. Имейл: doctormacphersonclinic@gmail.com С Най-Добри Пожелания DR MACPHERSON.

тема от статия:

Агробизнесът търси спешни кредити

20.06.2018 в 00:43

Отговор:Ако почерняват, трудно ще ги спасите. Късните мразове са опасни за картофите. Ако са само оклюмали, опитайте бързо да ги подхраните с листен тор.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Родината на красивите латинки може и да е Чили, но на тях определено им допада климатът в България. Пъстрите им цветове се показват основно от градините в някой двор, но могат да виреят и в по-големи саксии или сандъчета на балкон или тераса. Има над 50 различни вида латинки, които обагрят дома ви в оранжево, жълто, червено, розово и др

Според данни за март и април почти 2 млрд. лева са разходите за пенсии и помощи за бедните Близо 20% от бюджета на Националния осигурителен институт за болнични през цялата 2020 г. са вече платени през март и април. 115 497 400 лв. е платил НОИ за обезщетения за временна неработоспособност, включително и карантина в двата месеца на коронакризата

След като не се е прибрал две денонощия, родителите му подали сигнал до полицията за издирване Мистерия около смърт на журналист във Варна . Известният в града Георги Александров бе открит мъртъв в района на дефектирала тръба на Варненското езеро. “Две са официалните версии, по които се работи за смъртта му - нещастен случай или самоубийство”