Брой гледания252
Брой коментари0

А кога пенсията ще бъде съобразно внасяните...

А кога пенсията ще бъде съобразно внасяните осигуровки.Защото сега, при внесени осигуровки на минимална работна заплата, пенсията би трябвала да бъде около 120-150 лева,приблизително.Но хитрягите получават всеки месец по около 80 левчета бонус , задето са толкова изобретателни , защото не може да има по-ниска пенсия от 200 лв.Колкото внасяш,толкова да получаваш, така няма да се източва НОИ.

тема от статия:

Бисер Петков: Може да отпаднат минималните осигурителни доходи

06.06.2018 в 20:38

Отговор:Зърната се напукват по две основни причини - от оидиум, и от преовлажняване. Докато в първия случай става дума за заболяване, което Вие твърдите, че няма, то във втория - при преовлажняването, трябва...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За първи път на кино-литературния фестивал има конкурс и за късометражен филм 55 филма ще бъдат прожектирани в 5-ото издание на международния кино-литературен фестивал Cinelibri от 5 до 20 октомври. Откриването на фестивала ще бъде на 5 октомври в зала 1 на НДК от 19 часа с историческия трилър на Роман Полански “Офицер и шпионин”

Травмата на голмайстора на “Левски” за миналия сезон Станислав Костов е сериозна и поставя в шах няколко медицински светила, които не могат да конкретизират какъв точно е проблемът. Това стана ясно от изказване на старши треньора на “сините” Петър Хубчев след победата с 2:0 над “Славия” на стадиона в “Овча купел”

Димитър Бербатов изрече на глас онова, което знаехме, но както той не искаше да каже, така и ние не искахме да чуем. Да, това е официалният край на една епоха в българския футбол. Епоха от световно значение. Точно 9 години след знаменитият си хеттрик за “Манчестър Юнайтед” срещу “Ливърпул” легендарният №9 обяви оттеглянето си от футбола