Брой гледания234
Брой коментари0

Студът не е опасен за пчелите, а влагата. Кошера...

Студът не е опасен за пчелите, а влагата. Кошера се затопля само отгоре. Страничните затоплящи материали задържат влага, затова ги изхвърлете надалеч. За да няма влага най-добре отворете капаците на дъното на кошера. Моите кошери нямат изобщо дъно, а само мрежа. Няма влага, плесен или болести.

тема от статия:

Затоплящите материали в кошера трябва да са сухи

21.03.2018 в 20:20

Отговор:На някои от директните сортове листата също стават червени, но мноо често е от климатични промени и дефицит или излишък на елементи.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Република България официално уведоми Съвета на Европа относно обявеното на 13 март 2020 г. извънредно положение, приетия на 23 март 2020 г. Закон за мерките и действията по време на извънредното положение, както и за влезлите на 14 март 2020 г. в сила изменения в Закона за здравето. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи

Скот Джозеф Кели е пенсиониран астронавт от НАСА, който е живял на Международната космическа станция близо една година. Роден е на 21 февруари 1964 г. в Ориндж, Ню Джърси. Той започва кариерата си като пилот на совалката "Дискавъри" през 1999 г., като по време на мисията се изнасят части за телескопа "Хабъл"

Варненският окръжен съд наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на обвиняемия за убийството на жена в село Ново Оряхово 35-годишен мъж, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура в крайморския град. В съдебната зала обвиняемият е бил разпитан чрез видеоконферентна връзка от ареста, уточняват от прокуратурата