Брой гледания290
Брой коментари0

Такава рецепта не бях чел: Месото се задушава....

Такава рецепта не бях чел: Месото се задушава. Но преди това се кипват гъбите. После се прибавят към месото обаче (преди да се задуши месото ли се прибавят?). Пържим до златисто. Ред е на лука (къде и кога и с какво къкри лука?). Отделно забъркваме сметана с копър, която добавяме към месото и гъбите (значи я добавяме преди да сложим лука ли?) А бе четете си писАнията, бе!

тема от статия:

Телешко със сметанов сос и гъби

13.03.2018 в 14:03

Регистрация за участие в томбола „АБОНАМЕНТ 2020”
Отговор:По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Колкото до вкусовите качества на ябълките, независимо от сорта, те зависят от климатичните условия през...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Работодателят ще поема 80% за втория и третия, сега са 70 на сто Бизнесът настоява от години за “изчакващ” ден, държавата се надява така да спре фалшивите листове При 1000 лв. заплата болен работник се лишава от 32,50 лв. Първият ден от болничните няма да се заплаща от 1 януари 2020 г. Работодателят обаче ще плаща втория и третия ден 80% вместо

Промените в данъчните закони приети на второ четене в комисия Почти без дебат, промени в пакет в пет данъчни закона минаха през бюджетната комисия на второ четене. Най-малко поправки за догодина има в закона за облагане на доходите, а най-много - в закона за ДДС. Според новите текстове на закона за облагане на доходите от догодина пред данъчните

Тези, които не го направят, може да бъдат депортирани след Брекзит Страхът от приближаващото излизане на Великобритания от ЕС рязко е увеличил броя на българите, които са заявили, че искат да останат в страната след Брекзит. Това става ясно от огласени в четвъртък данни на британското вътрешно министерство