Брой гледания341
Брой коментари0

Съжалявам, но няма да съм Ви клиент, аз съм кравар...

Съжалявам, но няма да съм Ви клиент, аз съм кравар и държавата ме лиши от субсидии и много други колеги. Продаваме си стадата и изчезваме от България. Не знам кой ще ви купи стоката. До сега оцелявахме, но вече ни ликвидираха!

тема от статия:

Нова и полезна техника за фермерите предлага Ростселмаш

23.12.2017 в 17:38

Отговор:На някои от директните сортове листата също стават червени, но мноо често е от климатични промени и дефицит или излишък на елементи.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

“След като не съм знаел, не се чувствам подведен. Ако нямаш разбирането, че когато говорим как всяка фирма, магазинче, самоосигуряващите – артисти, творци, да спасим, изведнъж даваш 75 млн. лева кредит. Най-малкото обади се и ми кажи - чиста е сделката”. Това заяви премиерът Борисов в четвъртък по повод уволнението на Мавродиев заради отпуснат

100 заразени в старчески дом в Унгария Има голяма вероятност от избухване на втора вълна от пандемията през септември, предупреди шефът на експертния съвет за коронавируса в Шанхай д-р Чжан Венхун. Според него заразата може да отбележи спад в края на лятото, но тъй като САЩ и Европа не осъществяват ефективен контрол и огнищата на инфекцията се

Азотният оксид може да се окаже спасение за тежките случаи на зараза с COVID-19. Този безцветен газ кара съдовете да се разширяват, което води до увеличаване на кислорода в кръвта, посочва в. “Дейли мейл”. Азотният оксид вече се използва при новородени бебета със сърдечни дефекти. Той е в основата на разработването на “малкото синьо хапче”