Брой гледания333
Брой коментари0

Браво! Опросте и шмекерлъка. Този номер е вече...

Браво! Опросте и шмекерлъка. Този номер е вече епидемея. Вземат найчинство и духват на работа в чужбина. "Майчинството е ОБЕЗЩЕТЕНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СИ СПРЯЛ РАБОТАТА ЗА СИ ГЛЕДАШ ДЕТЕТО!!!!! Поредната "самотна майка", която ни прави на луди и точи социални фондове. От личен опит знам , че са запознати, но разчитат, че няма да бъдат хванати като повечето, или ще получат милост.

тема от статия:

Най-скъпо е отоплението с ток с обикновени уреди

26.11.2017 в 19:38

Отговор:Ако почерняват, трудно ще ги спасите. Късните мразове са опасни за картофите. Ако са само оклюмали, опитайте бързо да ги подхраните с листен тор.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Родината на красивите латинки може и да е Чили, но на тях определено им допада климатът в България. Пъстрите им цветове се показват основно от градините в някой двор, но могат да виреят и в по-големи саксии или сандъчета на балкон или тераса. Има над 50 различни вида латинки, които обагрят дома ви в оранжево, жълто, червено, розово и др

Според данни за март и април почти 2 млрд. лева са разходите за пенсии и помощи за бедните Близо 20% от бюджета на Националния осигурителен институт за болнични през цялата 2020 г. са вече платени през март и април. 115 497 400 лв. е платил НОИ за обезщетения за временна неработоспособност, включително и карантина в двата месеца на коронакризата

След като не се е прибрал две денонощия, родителите му подали сигнал до полицията за издирване Мистерия около смърт на журналист във Варна . Известният в града Георги Александров бе открит мъртъв в района на дефектирала тръба на Варненското езеро. “Две са официалните версии, по които се работи за смъртта му - нещастен случай или самоубийство”