Брой гледания1005
Брой коментари2

Бившата министърка Танева беше в парламентарната...

Бившата министърка Танева беше в парламентарната група която се опита да конфискува нивите на хората в полза на едрите арендатори, като ги принуди да ги продават на арендаторите. Долен герберски боклук!!!!!!!!

тема от статия:

Нов вид договор за аренда на земя е предвиден в проекта на поземлен кодекс

01.02.2017 в 15:49

Re: Бившата министърка Танева беше в парламентарната...

Какво ти пречи министърката, нали този проект нейният екип го поръча, точно да не те ограбват.

01.02.2017 в 16:23

Re: Бившата министърка Танева беше в парламентарната...

Те сега тепърва ще го разкостят този проект, после сигурно ще го отхвърлят и ще похарчат още пари за нов. Така си я караме в държавата.

01.02.2017 в 18:23

Отговор:Петната със сигурност са симптоми на картофена мана. Завиването на листата по вероятно е резултат на неблагоприятни стресови условия. Едва ли е вирусно заболяване, тъй като то е придружено и с друга...
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

174 са новозаразените с COVID-19 у нас, което е със 111 повече от вчера.  Това сочат данните на Единния информационен портал.  За последното денонощие от COVID-19 са починали четирима пациенти.  Рекорден е броят на заразените с коронавируса в София - 86. През последното денонощие са направени общо 2775 PCR-теста

"Вердер" остава динозаварът на Бундеслигата! Емблематичният за германския футбол отбор, в който помощник-треньор е Илия Груев, а част от състава е неговият син и съименник, преодоля мъченически баражите и остава в елита. В реванша бременци, които завършиха 16-и в I лига, направиха 2:2 при гостуването на "Хайденхайм"

Искам погребение в тесен кръг, не искам да безпокоя, написа най-известният композитор на филмова музика в света. Той си отиде по изгрев-слънце на 91 г. На 91-годишна възраст си отиде маестро Енио Мориконе. Няма любител на киното по света, в чиито уши да не звучи филмовата музика на италианския композитор и носител на “Оскар”