Комбайнът Rostselmash NOVA е перфектна комбинация от производителност, ниски експлоатационни разходи и разумна цена. Това го превръща е идеално решение за малки и средни земеделски стопанства. Компактните размери и маневреността на комбайна го правят незаменим за ефективна работа при неравни терени. Модерният дизайн и функционалност осигуряват необходимата производителност и бърза възвръщаемост на направената инвестиция.

Ккомбайнът Rostselmash NOVA е предложението на Оптиком ООД за Машина на месец май, която може да бъде закупена на специална цена и отново с възможност за безлихвен лизинг и без първоначална вноска.

Кои са основните предимства на комбайн Rostselmash NOVA 330?

Двигател с голям запас на въртящ момент

Rostselmash NOVA е оборудван с двигател CUMMINS 4,5 л. и мощност 175 к.с.

Двигателят е с голям запас на въртящия момент - впечатляващите 21%, което в съчетание с голям вършачен барабан и с голям инерционен момент дават равномерна работа на двигателя и изключително нисък разход на гориво дори при тежка жътва!

Тестовете на комбайна Rostselmash NOVA при жътва на нива с 550 кг/дка пшеница отчитат среден разход на гориво в размер на 1,15 л/дка. Това отрежда на NOVA едно от първите места по икономичност на пазара сред този клас комбайни.

Наклонена камера с динамично управление на работа

Наклонена камера на комбайн Rostselmash NOVA е с динамично управление при работа, което позволява мигновена реакция при неравности.Наличието на 8 бойни шини с диаметър 600 мм дава висока инерционна маса и гарантира ефективна работа и при най-големи натоварвания.

Висока производителност на вършачния апарат

Вършачният апарат на комбайн NOVA 330 се отличава с висока производителност.

Той е оборудван с автономна система за доовършаване, както и с контрол на напълване на бункера.

Контрол на напълване на бункера

Обемът на бункера на комбайна е в размер на 4 500 л., а скоростта на разтоварване 50 л/сек. Това допринася за бързата работа на полето, без губене на време при разтоварване на зърното. Контролът на напълване на бункера се осъществява чрез два сензора - на 75% и на 100% от обема на ожънатото зърно.

Разтоварващата система притежава и следните предимства:

Липса на „мъртви“ зони – цялата маса се разтоварва и не остава зърно в бункера;

Управление на разтоварването от джойстика в кабината;

Изключителна видимост в зоната на разтоварване;

Управление на отварянето на бункера от подлакътника.

Хедер и приспособления за високоскоростна жътва

Хедерите на комбайна Rostselmash NOVA копират перфектно терена. Те са с работна ширина 4 и 5 метра, като комбайнът може да бъде оборудван с приспособления за слънчоглед, царевица и рапица. Хедерът е оборудван с повдигвачи и за полегнал посев.

Комфортна кабина с ниско ниво на шум

Въпреки компактността на комбайн NOVA, той има комфортна кабина, която е с увеличена вътрешна площ. Операторът разполага с регулируема седалка с въздушно окачване и регулируема кормилна колона. Гласовата информационна система ADVISOR II информира оператора за всички процеси на жътвата, която той може да следи и настройва от монитор за наблюдение и джойстик. Климатичната система и ниските нива на шум и вибрации в кабината осигуряват комфорта на оператора.

Какво включва предложението на Оптиком за машина на месеца - комбайн Rostselmash NOVA:

• 2 години или 600 м.ч. пълна заводска гаранция

• Пълно техническо обслужване по време на гаранционния период, включващо масла, филтри, консумативи и труд на сервизните специалисти на ОПТИКОМ

• Допълнителен комплект основни ремъци и износващи се части по хедера

• RSM FINANCE с до 5 години лизинг с 0% лихва – с възможност за избор на лизингова компания

Заявете сега своята специална оферта за машина на месеца - комбайн Rostselmash NOVA на 0700 70 705.