След като показа изцяло специализираната TrailBlazer Pro на LAMMA по-рано тази година, сега Knight добави по-опростена версия на своята прикачна пръскачка.

Новото допълнение разполага с 3 600-литров резервоар и 24-метров дизайн на крилото на фирмата на Lincolnshire с тела с единична дюза с пръскащи линии от неръждаема стомана. Спецификационният лист включва също бункер за химическа индукция, резервоар за чиста вода, шкаф за ЛПС и съоръжение за миене на ръцете.

От контролната страна на нещата пръскачката е снабдена с терминал Smart 430 на Muller за всички функции, включително стрелата, хидравликата, автоматичното управление и скоростта на приложение.

Пръскачката има въздушно окачване с автоматично регулиране на височината и използва циркулационната система под налягане MaxiMiser на Knight, за да подготви линията за пръскане преди действие. След това я пречиства с чиста вода. Това е, за да се намали обемът на течността във водопроводната инсталация, която се прилага върху реколтата след почистване.