Купуваш комбайн - печелиш пътуване до Русия! Тази възможност дава официалният вносител на комбайните Rostselmash за България - фирма Оптиком. Всеки клиент, закупил комбайн от моделите RSM 161, TORUM 770 или NOVA 330 до 20 март, ще посети най-големия завод за комбайни в света, а именно този на производителя Rostselmash.

“Изминалата година беше много успешна за марката в България, споделя Севдалина Даева, търговски мениджър в Оптиком, и допълва: Стана практика през последните две години да водим нашите клиенти на посещение в завода на Rostselmash. Това всъщност е един малък град, където попадаш в друга вселена. Така те се убеждават на място във високотехнологичното производство, високото ниво на организация и множеството тестове, които минават машините преди да стъпят на полето”.

От Оптиком съобщават още, че започват годината с висок интерес към комбайните Rostselmash, които през изминалия сезон се представиха много добре на полето.

“Поддръжката и сервизът бяха на отлично ниво и това остави доволни клиентите ни, които дават своята висока оценка за машините. Отново продължаваме нашата финансова програма съвместно с Rostselmash и предоставяме възможност за покупка с 0 % лихва и 5 години лизинг”, заяви още търговският мениджър на компанията.

Комбайните, от които фермерите могат да се възползват и да получат специална оферта и възможност за пътуване до Русия са:

RSM 161

Мощност: 380 к.с., двигател Cummins QSL 9 (Stage 4 Final)

Ширина на хедера: 4/5 метра

Трансмисия: електрохидравлична

Луксозна кабина с Adviser III сензорен екран

Система за видеоконтрол на разтоварването на зърно

TORUM 770

Мощност: Двигател 530 к.с.,шестцилиндров Cummins QSG 12.2

Роторен, високопроизводителен

Аксиално-роторен вършачен апарат (Advanced Rotor System)

Кабина Comfort Cab с информационна система Adviser III

Бункер с обем 12 000 литра за бързо разтоварване

NOVA

Мощност: 175 к.с., двигател CUMMINS QSB 4,5

Ширина на хедера: 4 / 5 метра

Трансмисия: Хидростатична, комбинирана с 3-скоростна механична кутия

Управление от кабината: ADVISOR II с 10‘‘ сензорен екран

Заявете своята специална оферта на : 0889/ 04 92 26 или 0889/ 43 12 89