По време на Международната селскостопанска изложба "Агра 2020" в Пловдив специалистите от Лимагрейн представиха акценти от порфолиото си при хибридите царевица и слънчоглед, както и производствени резултати от изминалия сезон.

За по-добри производствени резултати от съществено значение е земеделските производители да изберат най-подходящите хибриди за полетата си, съветват агрономите от LG.

Кампанията при пролетниците, основно царевица и слънчоглед, е в разгара си, а фермерите, които още не са подбрали хибридите, трябва да побързат. Променливите  климатични условия през последните години правят избора доста труден. Затова и производителите трябва да заложат на няколко хибрида, за да намалят риска.

Хибридите на LG са подходящи за отглеждане при разнообразни почвени и агроклиматични условия, разясняват специалистите от фирмата. Те притежават отлична сухоустойчивост и стабилност в представянето. Освен това те предлагат възможност за реализация на продукцията в различни направления.

Екипът на компанията е готов да даде актуални препоръки на всеки производител, които са съобразени с особеностите на полетата му и в зависимост от производственото направление.