фИ тази година „Евро Ферт“ АД ще вземе участие в Международната изложба „АГРА“, която ще се проведе от 19 до 23 февруари 2020 г. в град Пловдив. Щандът на компанията е позициониран в панаирна палата 13, място М 4.

Нашите специалисти ще бъдат на ваше разположение. Те могат да ви дадат полезни съвети във връзка с настоящото основно торене на есенниците през месеците февруари и март, както и за торовите норми при различните култури.

Агрономите на „Евро Ферт“ АД напомнят също, че със събуждането на растенията от зимния покой, се възобновяват вегетационните процеси, което води до остра нужда от хранителни вещества. Поради дългото засушаване тази година, посевите имат жълто-кафяв оттенък, което е признак, че страдат от недостиг на азот. При създалите се към момента подходящи климатични условия, следва да се внесе по-голямата част от общата торова норма на азота. Амониевият нитрат е най-подходящият азотен тор и особено в момента, когато средно денонощната температура в по-голямата част от страната е над 7 градуса по целзий и не е удачно използването на други азотни торове поради повишен риск от загуба на активно вещество.

„Евро Ферт“ АД предлага амониев нитрат на дългогодишния торов производител „Неохим“ АД. Продуктът е от най-качествените не само на българския, но и на европейския пазар и е предпочитан от опитните и грижовни земеделски стопани. На изложението „АГРА“ ще имате възможността да се запознаете с предимствата на амониевия нитрат на „Неохим“ АД.

Специалистите на „Евро Ферт“ напомнят още, че подхранването на житни култури с азот има икономически ефект, когато е съобразено с точната норма, време и състоянието на посевите. В тази връзка те са готови да ви консултират за правилното приложение и количествата, които трябва да внесете. На място е възможно и сключването на търговски сделки.

Освен на изложението „АГРА“, може да се свържете с нас и на телефон: 0391 65 250, на e-mail: [email protected] или на нашата фейсбук страница: Евро Ферт АД.