Наскоро фабриката Krampe достави последните от 100-те ремаркета лимитирано издание, за да отбележи 100-годишнината на немския производител.

100 юбилейни модела бяха обявени за отбелязване на годишнината през октомври 2018 г. Съставени от Big Body 540, Big Body 750 и Halfpipe HP 20, всички се отличаваха с отличителен черен цвят и специален пакет за безопасност с LED задни и странични светлини, плюс светлоотразителни ленти отстрани и на задната врата. Ремаркетата също имат изключителна маркировка и отличителен тип табела, носеща поредните номера от 1 до 100. Някои от тях сега са в действие в Дания, Финландия, Австрия и Чехия, но по-голямата част са в Германия.

Последният от 100-те модела беше продаден на германския доставчик Филип Домш. Работейки близо до Хамбург, автопаркът му се състои от три от ремаркетата лимитирано издание, заедно с редица по-ранни ремаркета Big Body и земеделски ремаркета.

Потребител на ремаркета Krampe повече от 11 години, Домш харесва елегантния стил и допълнителните пакети за безопасност при моделите лимитирано издание. „И разбира се, много сме щастливи, че взехме последното от уникалните ремаркета от юбилейното издание“, каза той.