Необходими продукти: 3 суп.лъж. дребна паста (звездички или панделки), 6 пилешки бутчета, 3 суп.лъж. зехтин, 3 парчета бекон, 1 глава лук, 1 суп.лъж. нарязан на ситно магданоз, 1 морков, 1-2 стръка целина, 2 картофа, 1 л пилешки бульон, 200 г замразен грах, 6 парченца пармезан, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: Част от зехтина се загрява и в него се запържва пилешкотомесо до златисто. Беконът, картофите, морковът, лукът и целината се нарязват на малки кубчета и се пържат при постоянно бъркане.

Зеленчуците се заливат с горещия бульон. Добавя се месото и се подправя със сол и пипер на вкус. Вари се до готовност.

Бутчетата се изваждат и в бульона се добавят се граха и пастата. Варят се още 10 минути.

Супата се разпределя, като във всяка чиния се слага по едно бутче и парче пармезан. Поръсва се с магданоз и се поднася.