Машините на APV са със незаменим инструмент в ръцете, като на зърнопроизводители, така и на животновъди

APV е иновативна компания, разположена в град Далайн, Австрия - на около 100 км североизточно от Виена. Те произвеждат висококачествени, специализирани земеделски машини, които се доставят за да работят по засяване, наторяване, пощенска обработка и култивиране на ливади и пасища. Можете да незаменим инструмент в ръцете, какъвто е на зърнопроизводителите, така и на животно овъди.

Фирма е фамилна и е основана през 1997 г. от текущия собственик и изпълнителен директор - Юрген Шолс. Вихрено е да се развие от огромно желание на своя човек, за да се разпростира бързо във всички страници от страна на съюз и останал свят.

От 2016-а APV влезте в себе си и съществувате на вашето и в България, което с пневматични си апликатори за изсяване на торове, семена и тревни смески, а така вече и със сигурност трябва да се продуцира гама. Това е наистина добросъвестно в нас, чрез своите директни партньори и контакти. Фирмата е изпъната ръка за работа и към раздели на земеделска техника с добра изградена клиентска мрежа и сервиз.

Машините на APV са групирани в две основни категории

Едни са за подсяване на ливади, пасища и щригели за тази подготовка, а член - за полагане на подхранващи микроторове, пелети и тревни смески за междинни култури.

Лидерите са представени в момента, за да се приложат за полагане на миграгранулирани торове, семена и пелети. Машините се отличават с изключение на това, че просто простота на конструкцията, здравината и надеждността.

Прецизирането на тях е обезопасено от компютъра, което е точно до употреба, разпределение по работна ширина и контрол над грешки. Всичко това е независимо от скоростта на движение на моторното превозно средство. За удобство на оператора, контрола и управлението на вентилатора и достъпа на целия вал се използва от седалката на водата.

Компанията APV следва неотлъчно вашето "Иновации за бъдещето". Версията на тази идея е специализирана за разделяне на отдел на фирмата, която представя технологични решения за модерни и по-продукти на земеделие всяка година. Акцентите за 2019 г. са добавени два нови продукта - винена варио брана "VS 1200 М1" и ротационна иглена мотика "RH 600 М1".

Безпрецедентно копиране на терена

APV VS 1200 M1 е снабден с уникална пружинна система за регулиране на иглите, която трябва да се адаптира прецизно и да има максимална защита за посещение. Благодарение на VS технологията работи с организирана система с диаметър 8 мм и дължина 520 мм, копирайте перфектно земните контури и осигурете един такъв натиск върху цялата работна ширина от 12 м. Полша от това се проявява най-ясно при култури, които се задържат на лехи, като картофи. Така че при обработката се използва единственото действие, което е полезно независимо от това, което е било оперирано на върха на лехите или в браздите между тях.

Имайте предвид, че варио система е избягвана надеждността на работните органи да пивотират, т.е. да се движа оставено и надясно в процеса на работа. Единственият им указател за движение при APV VS 1200 M1 може да бъде по-добър и по-надолу, а това шофьор да се сравни по-добри резултати при търсене на резултати. Масата на машината е 1550 кг, тя се разпределя равномерно, като има 6 броя копиращи колела. Необходимата сила на движение е около 90 к.с. Основното предходно обучение за преглеждане на варио брана е за механична борба с плевелите. Това е истински незаменим помощник в биологичното състояние на различни селскостопански култури.

Отлична за раздробяването на пощенската кора

APV RH 600 M1 е нов тип иглена ротационна мотика за механична борба с плевелите, която идеално разгражда твърда пощенска кора.

Работете се от въртящите се, наклонени дискове, снабдени с уникални стоманени шипове с дебелина 6 мм. Те са дискове с диаметър 50 см и са разположени независимо от двойни рамена, които са с работна ширина 6 m. Дисковете се адаптират индивидуално спрямо контурите на полето, а техният ъгъл на наклон се регулира за по-ефективна работа.

Благодарение на височината на работна скорост (около 20 км / ч) дисковете изкоренявайте и извивайте върху повърхността плетене, без да трябва да се нуждаете от растения. В този процес се използва кислород в поща, стимулира се микроорганизмите и растенията на културата. Специализиран профил за грешка на машината на дървесината, за да се регулира разстоянието между двойни дискове, като това и да се покрие при необходимост. Предлагането на копирайте терена колело също може да бъде коригирано без инструменти.

Работно положение на ротационната мотика и равномерното натискане на почвата се регулира чрез хидравлика и рамената на навесната система на трактора. Машината е подходяща за механична обработка на редови и на други култури. Масата е 700 кг, а необходимата сила на трактора е само 65 к.с.

Универсални технологични решения при APV RH 600 M1 съм използвал ефикасен инструмент в борбата с плевелите и е необходим инвентар в биоземеделието.

APV не е само пазарен лидер в Австрия, но и производител, който изисква стандартите в прецизното торене и се работи в над 50 държави по света. Компаниите са убедени, че се докажат във времето и в полета на Европа продукти ще намерят отлична реализация и да се съхраняват в България.