С цялата си безусловна любов и лоялност кучетото без съмнение са най-добрите създания на света. Най-малкото, което можем да направим, е да ги уверим, че ценим усилията им. И ние го правим.

Според проучване на Riley's Organic 52% от собствениците на кучета в САЩ целуват своя домашен любимец повече от техния партньор. Целта на изследването било установи доколко са близки собствениците на кучета с любимите си домашни животни. След анкетирането, проведено в САЩ, компанията за биологично производство на кучета ТLC е доволна да обобщи отговорите.

Тази тенденция се запазва и при навиците на анкетираните по време нае сън. 52% от тях казват, че предпочитат да спят в леглото с...кучето си.

Ако тези цифри ви изненадат, Riley's Organics има обяснение, което поставя всичко в перспектива. Един от най-неочакваните отговори са на въпрос за това какво мислят хората за връзката, която споделят с кучетата си. 94% от собствениците на домашни любимци заявяват, че смятат кучето си за един от най-добрите си приятели.

Нищо чудно, че показваме на кучетата толкова обич. Просто по този начин им казваме, че те са специални за нас.

Снимка: Marija Bernatonyte
Снимка: Marija Bernatonyte
Снимка: Viktorija Gabulaite
Снимка: Viktorija Gabulaite
Снимка: Markiplier
Снимка: Markiplier